DORTÍK AMONG US
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: 1. žlutý - citronový, 2. modrý - ořechový, 3. zelený - pistáciový
KRÉMY: čokoládový + smetanovo-mascarponový
SIRUP na korpusy: citronový + meruňková marmeláda na potření korpusů
BORŮVKOVÉ PYRÉ: do smetanovo - mascarponového krému
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením
ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN na potažení celého dortu
MODELACE figurek: modelovací hmota Irys Bianco White
DORTOVÁ FORMA: rozměr - 25 x 25 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.300 g
KRÉMY: čokoládový + smetanovo-mascarponový
SIRUP na korpusy: citronový + meruňková marmeláda na potření korpusů
BORŮVKOVÉ PYRÉ: do smetanovo - mascarponového krému
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením
ČOKOLÁDOVÝ FONDÁN na potažení celého dortu
MODELACE figurek: modelovací hmota Irys Bianco White
DORTOVÁ FORMA: rozměr - 25 x 25 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.300 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Trochu jiný úhel
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé